A Debrecen-Kossuth Utcai Református Egyházközség gyülekezeti házának felújítása

Támogatás azonosító száma: EGYH-KCP-17-P-0169

Szakmai részfeladat: Debrecen-Kossuth Utcai Református Egyházközség gyülekezeti házának felújítása

Szakmai részfeladat támogatási összeg: 30.000.000 Ft

A gyülekezeti ház felújításának építészeti-műszaki tervezői feladatait a China és Társa Építész Iroda Kft. végezte. Az épületgépészeti tervezői feladatokat (gázellátás, fűtési rendszer átalakítása) Fazekasné Nagy Magdolna egyéni vállalkozó látta el.
A tetőfelújítási munkálatok elvégzését és a gyülekezeti ház generál felújításának lehetőségét a Renovato Bau Kft. nyerte el. Az ajánlattételi eljárásokat a Nyirber Kft. bonyolította le. Kárpáti-Schwahoffer Ivett műszaki ellenőr felügyelete alatt a felvállalt munkálatokat a Renovato Bau Kft. dolgozói szakszerűen végezték el.

A tetőfelújítás során a gyülekezeti ház teljesen új tetőhéjazatot kapott. A generál felújítás keretében megvalósult a gyülekezeti ház fűtéskorszerűsítése: a régi konvektoros fűtést korszerű, gázkazános fűtés váltotta fel, az épület új nyílászárókat kapott. Új burkolat és csempe felhelyezésével megújult a folyosó, a gyülekezeti terem és a mellékhelyiség. Megvalósult a beltéri ajtók felújítása, a parkettás padló felcsiszolása és a falak festése is.

Share This